Profesjonalna / elektryczna (230V) kotleciarka, steaker, skruszacz (tenderyzator) - maszynka do rozbijania (ubijania) mięsa, kotletów (steków)
Pełna i fachowa kontrola procesu spulchniania, nakłuwania, kształtowania kotletów oraz steków! Idealny wybór dla mniejszych lub większych restauracji, firm cateringowych, grill barów.
Nr 1 w każdym STEAKHOUSE
Lepsza i szybsza obróbka termiczna mięsa (łatwe smażenie), znakomity smak oraz konsystencja produktów mięsnych.
Elektryczny tenderyzer TECHNOLOGIES 4ALL charakteryzuje się solidną, estetyczną oraz masywną budową - konkretne przemysłowe wykonanie.
Idealny produkt dla każdego kto produkuje duże ilości kotletów dziennie!
Wykonany ze stali nierdzewnej
Przekładnia zębata w kąpieli olejowej zapewnia długą i bezawaryjną eksploatacje urządzenia.
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u. Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP.
DANE TECHNICZNE / KOTLECIARKA (moduł):
- Wymiary zewnętrzne wraz z napędem (głębokość x szerokość x wysokość): 415 x 230 x 415 [mm]
- Waga wraz z napędem: 27 [kg]
- Wydajność orientacyjna: 120 kg/h
- Szerokość otworu wsadowego: 25 mm
- Szerokość otworu wylotowego: 19 mm
- Maksymalna długość kotleta : 165 mm