Oferta

PIŁY MASARSKIE / ROZBIOROWE Jest 1 produkt.

PIŁY MASARSKIE / ROZBIOROWE

Zakłady mięsne oraz masarnie potrzebują specjalistycznego sprzętu gastronomicznego do obróbki mięsa. Wysokiej klasy piły ręczne do kości, niezbędne w każdym zakładzie mięsnym oraz sklepie. Specjalna konstrukcja sprzętu sprawia, że jest on odporny na korozję oraz nie pochłania zapachów, a ergonomiczny uchwyt gwarantuje komfortową pracę. Piły precyzyjnie przecinają każdy rodzaj mięsa – wołowinę, wieprzowinę, drób, ryby, cielęcinę oraz baraninę, sprawiając, że obróbka staje się zdecydowanie prostsza. Możesz zdecydować się na zakup całej piły lub samego brzeszczotu. Zaufaj specjalistycznym akcesoriom, które wykonane są z solidnych materiałów – np. niezawodnej stali kwasoodpornej, bardzo odpornej na uszkodzenia mechaniczne. Materiały użyte do ich wyprodukowania są w pełni przyjazne dla zdrowia i dopuszczone do kontaktu z żywnością. Poszukujesz specjalistycznego sprzętu do masarni, który pozwoli Ci szybciej uporać się z cięciem mięsa? Na naszej stronie znajdziesz profesjonalne piły do kości, które umożliwiają sprawną obróbkę zarówno świeżego, jak i mrożonego mięsa.