KUTER MASARSKI DO KUTROWANIA MIELENIA SIEKANIA MIĘSA WARZYW OWOCÓW / MODEL HLQ-20
✔ POJEMNOŚĆ DZIEŻY: 20 litrów
✔ WYDAJNOŚĆ PRODUKCYJNA: 1,5 kW / 320 kg/h
✔ WSZYSTKIE CZĘŚCI MAJĄCE KONTAKT Z ŻYWNOŚCIĄ WYKONANE SĄ Z WYSOKO GATUNKOWYCH STOPÓW STALI NIERDZEWNEJ
✔ SILNIK / WTYCZKA: 400V
Urządzenie wyposażone w dzieżę wykonaną z wysoko gatunkowych stopów stali nierdzewnej.
Zastosowanie wysokogatunkowych materiałów oraz perfekcyjne wykonanie i wykończenie maszyny zapewnia wysoki komfort pracy produkcyjnej oraz utrzymanie jej w należytej higienie i czystości.
Posiada koła jezdne (z hamulcem ) pozwalające na łatwy transport i przemieszczanie.
Kuter doskonale nadaje się rozdrabniania, cięcia, mielenia mięsa surowego i gotowanego, ryb, ziemniaków, warzyw gotowanych.
Idealne urządzenie do homogenizowania produktów mięsnych, wyrabiania pasztetowej (leberki), różnego rodzaju pasztetów, wybornych parówek itp.
Maszyna jest świetnym rozwiązaniem i wsparciem produkcji w sklepach mięsnych, zakładach masarskich, gastronomicznych czy garmażeryjnych. Sprawdzi się również w kuchniach restauracji oraz hoteli. Kuter masarski HLQ-20 to urządzenie które nada się również w przydomowych masarniach.
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u. Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP.