Nadziewarki (szpryce masarskie) farszu, mięsa - marki TECHNOLOGIES 4ALL, zyskały bardzo dobre opinie wśród
masarzy oraz osób zajmujących się profesjonalnym oraz swojskim wyrobem wszelakich wyrobów wędliniarskich typu:
kiełbasy, parówki, kabanosy, salceson, szynkowa itp. Oferowane przez nas nadziewarki pionowe charakteryzują się
rewelacyjnym stosunkiem ceny co do jakości samych urządzeń - najwyższa jakość materiałów posiadających atest
SANEPID-u, precyzyjne dopasowanie wszystkich elementów oraz precyzyjne mechanizmy czynią nasze nadziewarki
idealnym wyborem dla zawodowców oraz osób zaczynających swoją przygodę z produkcją wyrobów masarskich.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów, oferujemy aż 5 różnych pojemności nadziewarek
(szpryc masarskich) w podstawowej wersji: obsługa ręczna (korba / 2 biegi) - oraz NOWOŚĆ!!!: z możliwością
rozbudowania nadziewarki o napęd z elektrycznym silnikiem 230V wyposażonym w sterownik nożny (pedał),
umożliwiający jeszcze szybszą i dokładniejszą produkcję! Dodatkowym atutem oferowanych przez nas
ELEKTRYCZNYCH NADZIEWAREK, jest możliwość szybkiej i płynnej produkcji np. kiełbas przez tylko 1 osobę
(duża oszczędność czasu i pieniędzy)!