KUTER MASARSKI DO KUTROWANIA MIELENIA SIEKANIA MIĘSA WARZYW OWOCÓW / MODEL QP5
✔ POJEMNOŚĆ DZIEŻY: 5 litrów
✔ WYDAJNOŚĆ PRODUKCYJNA: 0,55 kW / 80 kg/h
✔ WSZYSTKIE CZĘŚCI MAJĄCE KONTAKT Z ŻYWNOŚCIĄ WYKONANE SĄ ZE STALI NIERDZEWNEJ
✔ DEMONTOWALNA DZIEŻA
✔ SILNIK / WTYCZKA: 230V
Urządzenie wyposażone w demontowalną dzieżę wykonaną z kwasoodpornej stali nierdzewnej.
Zastosowanie wysokogatunkowych materiałów zapewnia wysoki komfort pracy produkcyjnej oraz utrzymanie jej w należytej higienie i czystości.
Pokrywa kutra wyposażona została w dodatkowe osłony zwiększające komfort użytkowania i bezpieczeństwo.
Kuter doskonale nadaje się rozdrabniania, cięcia, mielenia mięsa surowego i gotowanego, ryb, ziemniaków, warzyw gotowanych.
Idealne urządzenie do homogenizowania produktów mięsnych, wyrabiania pasztetowej (leberki), różnego rodzaju pasztetów, wybornych parówek itp.
Maszyna jest świetnym rozwiązaniem i wsparciem produkcji w sklepach mięsnych, zakładach masarskich, gastronomicznych czy garmażeryjnych. Sprawdzi się również w kuchniach restauracji oraz hoteli. Kuter masarski QP5 to urządzenie które nada się również w przydomowych masarniach.
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u. Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP.