Przemysłowo - gastronomiczny wilk masarski - typ: 42 (do: mięsa, ryb, warzyw oraz innych produktów spożywczych)
✔ Wydajność produkcyjna: 650 kg/h / 4kW (duży otwór zasypowy - fi = 103 mm)
✔ Silnik / wtyczka (3-fazy/siła): 400V (bardzo duży zapas mocy)
✔ Maszyna posiada zgodne ze standardem gastronomicznym białe koła jezdne.
ABSOLUTNY HIT EKSPORTOWY PL - POLECANY PRZEZ PROFESJONALISTÓW. Niezastąpiony pomocnik w branży mięsnej. Przeznaczony do mielenia mięsa surowego i gotowanego, ryb, ziemniaków i warzyw surowych oraz gotowanych. Idealny dla sklepów mięsnych, zakładów masarskich gastronomicznych i hoteli. Prosty w obsłudze i niezmiernie łatwy do utrzymania w czystości. Wykonany ze stali nierdzewnej kwasoodpornej. Przekładnia zębata w kąpieli olejowej zapewnia bardzo długą i bezawaryjną eksploatację urządzenia. Maszyna wyposażona w białe koła jezdne zgodnie ze standardem gastronomicznym. Możliwość łatwego przemieszczania maszyny.
Średnica sitka: 129 mm
ZESTAW PODSTAWOWY ZAWIERA:
- 1x nóż
- 1x ubijak polietylenowy
- 1x sitko o średnicy 129 mm / rozmiar oczek: 12 mm
- 1x sitko o średnicy 129 mm / rozmiar oczek: 8 mm
- 1x sitko o średnicy 129 mm / rozmiar oczek: 6 mm
- 1x wtyczka zasilająca (3-fazy / siła: 400V)
- 1x instrukcja obsługi PL
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada znak CE, deklaracje zgodności WE, atest SANEPID-u (urządzenie dopuszczone do kontaktu z żywnością). Pulpit sterowniczy oraz zabezpieczenia zgodne z wymogami BHP.