Podgrzewacze / bemary


Bemary (podgrzewacze) należą do wyposażenia kuchni. Jest to rodzaj podgrzewacza do ktorego wkłada się naczynia z potrawami. Zastosowanie bemara wodnego, gdzie temperaturę utrzymywały palniki gazowe, pozwalało na zachowanie ciepła potraw bez obawy przypalenia nawet przez okres 1 godziny po wydaniu z kuchni. Nowoczesne bemary (często w postaci wielopiętrowych szafek na kółkach) posiadają przyłącza elektryczne, dzięki czemu mogą przez dłuższy czas utrzymywać ciepło, a nawet podgrzewać potrawy. Bemary stosuje się w np. gastronomii, szpitalnictwie. Często są wbudowywane w lady bufetowe zakładów garmażeryjnych (pierogi, krokiety itp.). Podgrzewacz jest to urządzenie, które bez wątpienia wyróżnia się wieloma plusami. Jednym z nich jest to, że są produkowane z najkorzystniejszych materiałów tzn. ze stali nierdzewnej. Także budowa urządzenia jest odpowiednio dobrana. Produkt jest przyjazny, wygodny i prosty w czyszczeniu. Stal nierdzewna daje gwarancję obu tych rzeczy. Na rynku do kupienia są różne typy i wzory tych urządzeń, więc bez większego kłopotu kupujący ma ewentualność dobrania ich do potrzeb własnego (nie tylko gastronomicznego) obiektu. Więcej informacji: Firma Technologies 4ALL działa już 10 lat na rynku europejskim. Nasze produkty cieszą się dużą popularnością w przemyśle gastronomicznym i nie tylko. Warto wybrać produkty firmy Technologies 4ALL ze względu na stosunek ceny do jakości ich wykonania jak i nowoczesnego wyglądu, który to przyciąga uwagę.

Informujemy wszystkich naszych klientów o aktualizacji polityki prywatności, uwzględniającej nowe przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, zwanego dalej RODO. Dodatkowo informujemy, że nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.