Krajalnice do wędlin


KRAJALNICA jest urządzeniem służącym do szybkiego i bezpiecznego (osłona noża, przezroczysta osłona podajnika) krojenia żywności o strukturze i konsystencji miękkiej i twardej np. owoców, warzyw, wędlin typu kiełbasa, salceson, salami. Narzędziem tnącym jest ostra, wolnoobrotowa tarcza. W celu ułatwienia krojenia wyposażona jest w prowadnicę umożliwiającą krojenie plastrów o równej grubości i ergonomiczny uchwyt. Idealnie sprawdza się w drobnej gastronomi domowej jak i przemysłowej oraz w sklepach i cateringu. Ostra tarcza zapewnia prawidłowe równomierne i precyzyjne krojenie. Dodatkowo wbudowana ostrzałka powoduje niezawodną i długotrwałą pracę!

Informujemy wszystkich naszych klientów o aktualizacji polityki prywatności, uwzględniającej nowe przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, zwanego dalej RODO. Dodatkowo informujemy, że nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.