OPIEKACZE / SALAMANDRY Jest 4 produktów.

OPIEKACZE / SALAMANDRY


Opiekacze i salamandry to specyficzne urządzenia, które bardzo przydają się do szybkiego przygotowania potraw. Są to urządzenia elektryczne, często wykonane ze stali nierdzewnej, co daje im możliwość długiego i bezproblemowego użytkowania. Popularny w restauracjach opiekacz/salamander gastronomiczny służy do szybkiego rozmrażania potraw choć nie tylko. Bardzo często są to urządzenia, w których można grillować potrawy czy piec. W małej gastronomii doskonale się sprawdzają w przygotowywaniach grillowanych kanapek czy innych potraw. Można też w nich robić zapiekanki, hamburgery czy hot-dogi. W dużych restauracjach doskonale zdają egzamin w kwestii grillowania lub opiekania poszczególnych elementów w zależności od zamówionej potrawy. Tak naprawdę opiekacze/salamandry gastronomiczne łączą w sobie kilka urządzeń. W tym jednym sprzęcie można zawrzeć urządzenie do rozmrażania, do zapiekania, opiekania, grillowania i wielu innych działań związanych z gotowaniem i przygotowywaniem potraw.

SkypeMe™!