PODGRZEWACZE GASTRONOMICZNE / BEMARY Jest 3 produktów.

PODGRZEWACZE GASTRONOMICZNE / BEMARY

Bemary(podgrzewacze) należą do wyposażenia kuchni. Jest to rodzaj podgrzewacza do ktorego wkłada się naczynia z potrawami.
Zastosowanie bemara wodnego, gdzie temperaturę utrzymywały palniki gazowe, pozwalało na zachowanie ciepła potraw bez obawy przypalenia nawet przez okres 1 godziny po wydaniu z kuchni.
Nowoczesne bemary (często w postaci wielopiętrowych szafek na kółkach) posiadają przyłącza elektryczne, dzięki czemu mogą przez dłuższy czas utrzymywać ciepło, a nawet podgrzewać potrawy.
Bemary stosuje się w np. gastronomii, szpitalnictwie. Często są wbudowywane w lady bufetowe zakładów garmażeryjnych(pierogi,krokiety itp.).

Podgrzewacz jest to urządzenie, które bez wątpienia wyróżnia się wieloma plusami. Jednym z nich jest to, że są produkowane z najkorzystniejszych materiałów tzn. ze stali nierdzewnej. Także budowa urządzenia jest odpowiednio dobrana. Produkt jest przyjazny, wygodny i prosty w czyszczeniu. Stal nierdzewna daje gwarancję obu tych rzeczy. Na rynku do kupienia są różne typy i wzory tych urządzeń, więc bez większego kłopotu kupujący ma ewentualność dobrania ich do potrzeb własnego (nie tylko gastronomicznego) obiektu.

Więcej informacji:


Firma Technologies 4ALL działa już 10 lat na rynku europejskim.
Nasze produkty cieszą się dużą popularnością w przemyśle gastronomicznym i nie tylko.
Warto wybrać produkty firmy Technologies 4ALL ze względu na stosunek ceny do jakości ich wykonania jak i nowoczesnego wyglądu, który to przyciąga uwagę.


SkypeMe™!