KUTRY DO MIĘSA Jest 7 produktów.

KUTRY DO MIĘSA


KUTROWANIE – jest podstawowym procesem w produkcji wędlin homogenizowanych i drobno rozdrobnionych oraz przy sporządzaniu farszów wiążących w wędlinach grubo i średnio rozdrobnionych. Wysoki stopień rozdrobnienia oraz dyspersji wszystkich składników receptury, uzyskany w wyniku procesu kutrowania, pozwala uzyskać produkt charakteryzujący się znaczną homogennością, a także wydajnością produkcyjną. Uzyskanie stabilnej oraz homogennej masy farszu podczas procesu produkcyjnego jest uzależnione między innymi od budowy kutra. Istotny wpływ ma odpowiedni kształt krzywizny noża i kąt ostrza, które odpowiednio zaprojektowane zmniejszają tarcie a co za tym idzie minimalizują problem wzrostu temperatury podczas kutrowania - nasze urządzenia spełniają powyższy opis! Ponadto konstrukcja noży zapewnia długotrwałą i bezpieczną eksploatacje. Stabilność, prostota obsługi i łatwość utrzymania czystości to dodatkowe atuty naszych urządzeń z tej grupy. Idealnie sprawdzą się w sklepach mięsnych, zakładach gastronomicznych, garmażeryjnych, restauracjach i hotelach. Dlatego nie zwlekaj dłużej i sięgnij po produkty firmy TECHNOLOGIES 4ALL, która dba o klienta (serwis gwarancyjny / pogwarancyjny) i stale udoskonala swoje urządzenia.

SkypeMe™!