MASZYNKI DO MIĘSA / WILKI Jest 12 produktów.

MASZYNKI DO MIĘSA / WILKI

 

Maszyny do mielenia mięsa (tj. WILKI MASARSKIE) to urządzenia idealnie nadające się w miejscach takich jak sklepy mięsne, stoiska mięsne w supermarketach, zakłady żywienia zbiorowego i przetwórstwa mięsnego. Tego rodzaju mielarki znajdują również zastosowanie we wszelkich firmach cateringowych, barach, hotelach i restauracjach. Służą do rozdrabniania mięsa surowego lub gotowanego (w tym ryb) oraz gotowanych warzyw. Konstrukcja oferowanych przez nas wilków masarskich została kilkukrotnie ulepszona oraz zmodernizowana na przestrzeni ostatnich 10 lat co przełożyło się na uzyskanie mocnej oraz bezawaryjnej maszyny do przetwarzania mięsa, bezkonkurencyjnej na rynku europejskim pod względem jakości wykonania oraz ceny. Doskonała jakość pracy i zaskakująca wydajność sprawiły, że urządzenia te niezmiennie od 10 lat cieszą się wspaniałą oceną naszych klientów i stanowią stały punkt naszej oferty! Wszystkie elementy pracujące oferowanych przez nas wilków zostały wykonane z odpowiednio dobranych, wysokogatunkowych stopów stali nierdzewnej (produkcji włoskiej) co gwarantuje wysoką jakość wykonania urządzenia. Wyposażenie wilków w przekładnie zębatą w kąpieli olejowej zapewni Państwu długą oraz bezawaryjną eksploatacje. Możliwość szybkiego demontażu obudowy ślimaka wraz z zestawem tnącym oraz sama konstrukcja maszyny sprawia, że wilki masarskie TECHNOLOGIES 4ALL to urządzenia godne polecenia ze względu na: dużą wydajność produkcyjną, bardzo łatwą obsługę oraz utrzymanie czystości!

SkypeMe™!